F1 2015 - 12.71 TL + KDV

F1 2015

Ürün Kodu: #0005188


% 75

İNDİRİM

59.00 TL 15.00 TL
Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Bir şampiyon gibi yarış. F1 2015 seni inanılmaz hızlı ve fazlasıyla duyarlı FORMULA BİR™ yarış arabalarını yeniden yaratan yeni, büyüleyici oyun motoruyla maceranın tam kalbine götürüyor ve seni yepyeni 'yayın sunumu'yla benzersiz GRAND PRIX™ yarış günü atmosferine taşıyor.
Teslimat
Anında Teslimat
Geçerli Ülkeler
Tüm Dünyada Geçerli
Platform

NOT: Aktivasyon anahtarı geçerli bir Steam hesabında kullanılmalıdır. İnternet bağlantısı gerektirir.

STEAM ÜRÜNÜ AKTİFLEŞTİRME NASIL YAPILIR ? ÖĞRENMEK İÇİN BU YAZIYA TIKLAYINIZ.

 

F1 2015'te bir şampiyon gibi yarış - dünyanın en görkemli, heyecanlı ve saygın motor sporuna her zamankinden daha yakın ol. F1 2015 seni inanılmaz hızlı ve fazlasıyla duyarlı FORMULA BİR™ yarış arabalarını yeniden yaratan yeni, büyüleyici oyun motoruyla maceranın tam kalbine götürüyor ve seni yepyeni 'yayın sunumu'yla benzersiz GRAND PRIX™ yarış günü atmosferine taşıyor. F1 2015, 2015 FIA FORMULA BİR DÜNYA ŞAMPİYONASI™ resmi video oyunu ve tamamen oynanabilir 2015 FIA FORMULA BİR DÜNYA ŞAMPİYONASI™ bonus içeriklerine de sahip. Yeni Şampiyona Sezonunda favori FORMULA BİR yıldızın olarak yarış ve zorlayıcı Pro Sezonu modunda sınırlarını zorla. Yeni Çevrimiçi Pratik Seansında becerilerini geliştir ve sonra Çevrimiçi Çoklu-Oyuncu modunda arkadaşlarına ve dünyanın dört bir yanındaki rakiplere meydan oku.

• BÜYÜLEYİCİ YENİ OYUN MOTORU – En yeni PC ve konsollara göre üretilmiş yepyeni oyun motoru, oyuncuların FORMULA 1TM deneyimini eşi benzeri görülmemiş detaylarla yaşamalarına imkan tanıyor.
• BUGÜNE KADARKİ AMACINA EN UYGUN FORMULA 1 OYUNU – Yarış takvimine göre daha erken yayınlanma ve oyunu sezon boyunca güncel kalmak için ücretsiz dijital güncellemelerle F1 2015, hayranlarına bugüne kadarki amacına en uygun FORMULA 1 video oyununu sunuyor.
• BUGÜNE KADARKİ EN İÇİNE ALAN F1 YARIŞ DENEYİMİ – 20'den fazla alanda iyileştirme ve eklemeler yapılan doğal, tamamen fiziksel bazlı sürüş modeline sahip olan F1 2015 hem sezon oyuncuları için hem de seride yeni olanlar için oyuncuyu içine alacak şekilde tasarlandı.
• BİR ŞAMPİYON GİBİ YARIŞ – Tamamen yarış odaklı bir yaklaşımla ister oyun tableti kullanan acemi bir yarış oyuncusu olun isterse de direksiyonla oynayan deneyimli bir oyuncu olun yeni kullanış modeli bir şampiyon gibi yarışmanıza imkan tanıyacak.
• F1'E HER ZAMANKİNDEN DAHA YAKIN OLUN – Yeni nesil motorun gücünü kullanarak, konsollardaki yeni ses etkileşimi ve yeni 'yayın-tipi sunum'la F1 2015 oyuncuyu sporun içine her zamankinden daha fazla çekiyor.
• FORMULA BİR DÜNYA ŞAMPİYONASI'NIN™ TÜM HEYECANI– Honda geri dönüyor ve Fernando Alonso'yu da yeniden ağırlayan McLaren'la bir kez daha güçlerini birleştiriyor. Sebastien Vettel Ferrari'ye geçiyor ve hattın başındaki heyecan verici yeni nesil genç sürücülerle birlikte FORMULA 1'in yeni çağında Mercedes'in yaptığı galibiyet başlangıcına dur demeye çalışıyor. Ayrıca 2015 yarış takviminde yer alan yeni etapla, 20 yıldan uzun bir süre sonra ilk kez tekrar Meksika'ya dönülüyor.
• YENİ ŞAMPİYONA SEZONU – Yeni hatlar ve televizyon-tipi yayın sunumuyla Şampiyona Sezonu bugüne kadarki en gerçekçi FORMULA 1 deneyimi. Rakiplerini yenip podyumda kutlama yaparken kalabalığın övgüsünü kazanabilecek misin?
• YENİ PRO SEZONU – En üst düzey mücadele – oyunun bu en gerçekçi halinde ustalaşabilecek misin?
• ÇEVRİMİÇİ PRATİK & FAZLASI - Çevrimiçi Çoklu-Oyuncu modunda arkadaşlarına ve dünyanın dört bir yanındaki rakiplere meydan okumadan önce yeni Çevrimiçi Pratik Seansında becerilerini geliştir.
• BONUS İÇERİK– geçen yılın en heyecanlı sezonunu hatırla ve bonus içerik olarak tamamen oynanabilir bir 2014 FIA FORMULA BİR DÜNYA ŞAMPİYONASININ™ keyfini çıkar.

Bankalara özel taksit seçenekleri :

ALDIĞINIZ KODLARIN ÇALIŞMAMASI veya HATA VERMESİ DURUMUNDA LÜTFEN İLGİLİ KODU BİZE İLETİNİZ

Satın Aldığınız Dijital Kodlu Ürünler Tek Kullanım Hakkına Sahip ve 1 Kişiye Verilebilen Ürünler Olduğundan İadesi Mümkün Değildir.

* SADECE KUTULU OLARAK SATILAN ÜRÜNLERDE ÜRÜN KUTUSU AÇILMADIĞI SÜRECE ve HERHANGİ BİR DEFORMASYON OLMADIGI SÜRECE 7 GÜN İÇİNDE İADE VEYA DEĞİŞİM YAPABİLİRSİNİZ * İade etmek istediğiniz Ürün Kurumsal Olarak Faturalandırılmışsa Lütfen İade Faturası Kesiniz

385 SAYILI VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ UYARINCA YENİ UYGULAMA!

Eğer vergi mükellefi değilseniz, almış olduğunuz ürünü iade ederken elinizde bulunan firmamıza ait faturada ilgili iade bölümündeki bilgileri eksiksiz olarak doldurduktan sonra imzalayarak ürün ile birlikte bize geri göndermeniz gerekmektedir. Aksi takdirde iade işleminiz tamamlanmayacaktır. Genel iade şartları aşağıdaki gibidir;

* İadeler mutlak surette orjinal kutu veya ambalajı ile birlikte yapılmalıdır. * Tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, başka bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. * İade etmek istediğiniz ürün ile birlikte orijinal fatura (sizdeki bütün kopyaları) ve iade sebebini içeren bir dilekçe göndermeniz gerekmektedir. * İade etmek istediğiniz ürün/ürünlerin kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır..

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme » puan
Yukarı Git
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır