XBOX ONE CALL OF DUTY BLACK OPS 4

Ürün Kodu: 13.038

Marka: ACTIVISION

550.00 TL
Bu ürün stoklarımızda mevcuttur.
TÜM DİJİTAL KEYLER ANINDA GÖNDERİLMEKTEDİR.
Call of Duty® tarihinin en çok yankılanan serisi ve dünya çapında bir kültürel fenomen olan Call of Duty®: Black Ops 4, 12 Ekim'de cesur, ayakları yere basan ve kapsamlı bir savaş deneyimi ile piyasaya sürülüyor. - Black Ops 4; taktiksel oyun ve oyuncu tercihlerini arttıran Multiplayer modu, 3 tam deneyim içeren en kapsamlı Zombies modu ve tüm Black Ops oyunlarından gelen karakter ve lokasyonlarla Black Ops evrenin büyük bir savaş ile hayat bulduğu Blackout ,benzersiz bir Black Ops deneyimi sunacak. Activision tarafından yayınlanan ve ödüllü stüdyo Treyarch tarafından geliştirilen Call of Duty: Black Ops 4, yüzlerce milyon taraftarın oynadığı yerleşik evreni, serideki şimdiye kadar yaratılmış en büyük oyun deneyimi ile geliştirdi. -Call of Duty: Black Ops 4, yeni özelleştirmeleri, taktiksel oyun deneyimi ve yeni Black Ops çok oyunculu deneyimi için çeşitli yeni silahlar, haritalar ve modların yanı sıra cesur dövüş özellikleri de sunuyor. -Oyun, silah kontrollerinde, savaş akışında, sağlık yenilenmesinde ve oyuncu hareketinde bir dizi yeniliğin yanı sıra ikonik Pick 10 sisteminin izlerini de içeriyor. -Black Ops 4, çok oyunculu kurguda her zamankinden daha derine indi ve burada oyuncular tekil ve çok oyunculu muharebe deneyimleriyle oyun oynamaları sırasında, uzmanların dünyasını - kim olduklarını, niçin var olduklarını ve hangi savaşlarla birlikte savaştıklarını keşfedecekler -Black Ops 4, her biri kendine özgü silahları, ekipmanları ve oyunları olan yepyeni ve geri dönen uzmanların bir kombinasyonunu sunuyor. Oyuncular tek başına güçlü olacaklar, ama birlikte çalışan bir ekip olarak da yıkıcı olacaklar.
Bankalara özel taksit seçenekleri :

ALDIĞINIZ KODLARIN ÇALIŞMAMASI veya HATA VERMESİ DURUMUNDA LÜTFEN İLGİLİ KODU BİZE İLETİNİZ

Satın Aldığınız Dijital Kodlu Ürünler Tek Kullanım Hakkına Sahip ve 1 Kişiye Verilebilen Ürünler Olduğundan İadesi Mümkün Değildir.

* SADECE KUTULU OLARAK SATILAN ÜRÜNLERDE ÜRÜN KUTUSU AÇILMADIĞI SÜRECE ve HERHANGİ BİR DEFORMASYON OLMADIGI SÜRECE 7 GÜN İÇİNDE İADE VEYA DEĞİŞİM YAPABİLİRSİNİZ * İade etmek istediğiniz Ürün Kurumsal Olarak Faturalandırılmışsa Lütfen İade Faturası Kesiniz

385 SAYILI VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ UYARINCA YENİ UYGULAMA!

Eğer vergi mükellefi değilseniz, almış olduğunuz ürünü iade ederken elinizde bulunan firmamıza ait faturada ilgili iade bölümündeki bilgileri eksiksiz olarak doldurduktan sonra imzalayarak ürün ile birlikte bize geri göndermeniz gerekmektedir. Aksi takdirde iade işleminiz tamamlanmayacaktır. Genel iade şartları aşağıdaki gibidir;

* İadeler mutlak surette orjinal kutu veya ambalajı ile birlikte yapılmalıdır. * Tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, başka bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. * İade etmek istediğiniz ürün ile birlikte orijinal fatura (sizdeki bütün kopyaları) ve iade sebebini içeren bir dilekçe göndermeniz gerekmektedir. * İade etmek istediğiniz ürün/ürünlerin kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır..

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme » puan
Yukarı Git
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır